Пропусни навигацията.
Начало

Левскари лудеят и хвърлят двайсетачки

До запращане на банкноти от 20 лева по музиканти стигнаха лудналите от щастие левскари след 2:0 с ЦСКА.
В нощта на събота срещу неделя Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин купонясвали в клуб в Студентския град. Двамата час по час били поздравявани от оркестъра. В знак на благодарност победителите хвърляли двайсетачки към барабаниста.
Левскарите се разделиха на няколко групи за купон до зори. Вдругклубнай-поздравяван се оказа Божидар Митрев, който с 4 перфектни спасявания заличи потреса от отсъствието на Георги Петков. А на фона на кючек бе импровизирана песен с текст: „Левски шампион! В сърцето си го пазя, „сините" са сила." Към 4 ч сутринта при празнуващите дойде и изгоненият от „ВИП брадър" Саша Антунович, който грабна микрофона.
„Сините" получиха два дни почивка и ще тренират от утре. В събота срещу „Спартак" (Вн) на „Герена" освен Гонзо поради травми най-вероятно ще отсъстват Георги Петков и Христо Йовов, а под въпрос е Юсеф Рабех. Треньорът на дублиращия тим Бисер Хаздай привика и четирима от първия тим за дуела с ЦСКА днес от 18 ч на ст. „Георги Аспарухов". „Сините" излизат за трета поред победа над „червените" след 5:0 при децата в петък и 2:0 при мъжете в събота. По непотвърдена информация Тодор Батков уверил Емил Велев, че няма да го сменя, ако отборът стане шампион.

Апарати за кръвно

Смартфон Privileg S1

NewMessage

NewMessage

NewMessage

NewMessage

NewMessage

NewMessage